Hoogtepunten: Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt mogelijk op 8 juni onthuld

Hoogtepunten: Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt mogelijk op 8 juni onthuld

Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt mogelijk op 8 juni onthuld.

Dat claimt journalist Tom Henderson te hebben vernomen, zo meldt hij in een artikel op Exputer. Een week geleden claimde hij al dat de onthulling ergens in juni is, maar inmiddels zou hij hebben vernomen dat 8 juni de precieze datum van de onthulling is.

Volgens geruchten zou Activision Blizzard eerder van plan zijn geweest om de game al in mei te onthullen, maar men zou in juni zijn uitgekomen om dichtbij andere onthullingen van games te zitten. Op 9 juni wordt bijvoorbeeld de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden, en op 12 juni de Microsoft & Bethesda Showcase.

Henderson claimt wel dat tijdens de onthulling alleen de singleplayermodus van de game wordt getoond. De multiplayermodus zou pas in augustus worden onthuld.

Infinity Ward heeft tot nu toe alleen nog het logo van Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld. Er is nog geen releasedatum bekend, en ook is nog niet officieel bevestigd voor welke platforms het spel uitkomt. Waarschijnlijk komt de game naar PlayStation- en Xbox-consoles en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Speelt er nog iemand singleplayer CoD?

0

@-JK- ja die zijn er nog genoeg.

0
test

@-JK- dat is eigenlijk het enige dat ik ooit gespeeld heb.. En op de originele ww2 games en MW 1 en 2 na vond ik er maar weinig aan eigenlijk.

0
test

@-JK- Ja singleplayer is altijd een vermakelijke rollercoaster van mooie graphics en dikke actie.

0
test

Was, COD Modern Warfare 2 al niet jaren uit? :-O

0

@DasScar Zeker, net als COD4 (Modern Warfare). Echter heeft Activision besloten de reeks te rebooten. Zo verscheen COD: Modern Warfare eind 2019 en zal COD: Modern Warfare 2 (Die dus dezelfde naam draagt als de iconische MW2) eind 2022 verschijnen.

0

Aanbevolen voor jou