Call of Duty: Mobile nu beschikbaar

Call of Duty: Mobile nu beschikbaar

Call of Duty: Mobile is vanaf nu beschikbaar voor download voor iOS en Android.

Call of Duty: Mobile werd in maart bekendgemaakt en is nu te downloaden. De game is gratis en er komen in de komende maanden gratis content-updates. Er zijn verschillende modi waaruit de gebruiker kan kiezen, zoals de blackout-modus.

Ook komen er bekende mappen uit vorige games terug in de mobiele versie; denk hierbij aan Nuketown en Crash. De gebruiker kan verschillende personages, wapens, outfits en andere content verkrijgen door de game te spelen.

Om de game te spelen moet wel voldaan worden aan een aantal eisen; systeemvereisten voor Android-telefoons zijn dat de telefoon ten minste 2 GB RAM heeft en Android 5.1. Op iOS moet een iPhone op iOS 9 of een latere versie zijn om de game te kunnen spelen.

Bekijk hieronder gameplay van Call of Duty: Mobile.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Er zijn verschillende modi waaruit de gebruiker kan kiezen, zoals de blackout-modus en de battle royale-modus met honderd spelers.'' Is de Blackout niet de Battle Royale-modus? Daarnaast, Blackout zelf zit volgens mij niet in COD: Mobile maar is de Battle Royale van Black Ops 4. COD: Mobile heeft een losse Battle Royal-modus dat lijkt op Blackout en het heet volgens mij gewoon "BR Mode" ofzo in game.

0

Geen controller support, echt kut zo

0

Aanbevolen voor jou