Call of Duty: Mobile arriveert op 1 oktober

Call of Duty: Mobile arriveert op 1 oktober

Call of Duty: Mobile lanceert op 1 oktober op mobiele platforms, zo heeft Activision laten weten.

Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat de shooter voor iOS en Android naar het Westen zou komen, maar nu is daadwerkelijk een releasedatum bekend.

De free-to-play-game bevat personages, wapens, maps en modi uit verschillende Call of Duty-games, waaronder de Black Ops- en Modern Warfare-series. Volgens Activision en ontwikkelaar Tencent zitten er op de lancering modi in als Team Deathmatch, Search and Destory en Free-For-All. Maps als Nuketown en Crash zijn vanaf dag één beschikbaar. Tevens is op de dag van lancering de battle royale-modus beschikbaar. Na de lancering blijft Tencent nieuwe content voor de game leveren.

Mensen kunnen zich nu inschrijven voor de game via de Call of Duty-website. Het spel is in bepaalde landen al een tijdje beschikbaar in bètavorm, maar alleen mensen die ingeschreven staan maken kans op een uitnodiging.

Call of Duty Mobile

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zitten mensen hier op te wachten of totaal niet?

0
test

@Markus88 Ben een grote COD fan maar hier zit ik niet op te wachten. Het idee, een cod game die personages, wapens, maps en modi uit verschillende Call of Duty-games, waaronder de Black Ops- en Modern Warfare-series bevat, zie ik wel heel erg graag op Console of PC verschijnen.

0
test

@Paxopoxo ja dat dus. dacht hetzelfde als jou..

0

Aanbevolen voor jou