Call of Duty Mobile 300 miljoen keer gedownload

Call of Duty Mobile 300 miljoen keer gedownload

Call of Duty Mobile is 300 miljoen keer gedownload. Dat laat general manager Matt Lewis weten op Twitter.

De game verscheen een jaar geleden voor het eerst op Android en iOS en is gratis te downloaden.

"Er zijn verschillende factoren die het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan het succes van de game", zegt Lewis. "Wij denken dat de belangrijkste is dat we spelers hebben voorzien van een fundamenteel andere contentervaring in de reis van onze game."

In totaal zijn er tien verschillende seizoenen in de game geweest, dat het aantal maps heeft uitgebreid naar 23 en het aantal multiplayermodi naar 27. Elke maand krijgt de game een update met nieuwe content.

Ook liet Activision weten dat de bèta van Call of Duty: Black Ops Cold War de meest gedownloade bèta in de geschiedenis van de franchise is. Hoe vaak deze is gedownload is niet onthuld, maar de bèta was in ieder geval populairder dan die van Modern Warfare in 2019.

Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In november verschijnt een versie voor de PS5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou zou graag een mobiel met controller-opzetstukken willen hebben, zoals de Switch heeft. Of gewoon een controller-design met Bluetooth verbinding natuurlijk. Ik vraag me af of zoiets mainstream kan worden.

0

Aanbevolen voor jou