Call of Duty: Infinite Warfare bèta aangekondigd, multiplayer onthuld | Gamer.nl

Call of Duty: Infinite Warfare bèta aangekondigd, multiplayer onthuld | Gamer.nl

Activision heeft de multiplayer-modus voor Call of Duty: Inifinite Warfare onthuld tijdens het Call of Duty XP 2016-evenement in Inglewood, Californië. Hiernaast kondigde de uitgever een multiplayer bèta aan voor de shooter.

Multiplayer
De multiplayer-modus van Infinite Warfare werd via een uitgebreide video onthuld. In de video is onder andere te zien dat spelers hun speelstijl kunnen aanpa en via zes unieke "Combat Rigs" die nog eens verder kunnen worden aangepast door middel van "payloads" en "traits". In totaal zijn meer dan vijftig combinaties beschikbaar waarmee spelers een eigen manier om te spelen kunnen ontwikkelen.

Hiernaast is aangekondigd dat spelers hun eigen wapens kunnen craften. Door de multiplayer-modus te spelen kan "salvage" worden verzameld, dat gebruikt wordt om de wapens te kunnen fabriceren. In de demonstratie werd bijvoorbeeld een speciale sniper rifle getoond die meer ammunitie kan gebruiken of sneller kan herladen.

Veel van de bekende speltypes uit vorige Call of Duty-games zoals Team Deathmatch en Kill Confirmed keren terug in Infinite Warfare. Hiernaast werd een nieuwe modus aangekondigd genaamd Defender, waar teams een drone moeten vinden en verdedigen om punten te scoren.

Meer details over de multiplayer-modus zijn te zien in de onderstaande trailer en Overview-video.

Bèta
Op het podium van Call of Duty XP 2016 kondigde Activision CEO Eric Hirshberg tevens een multiplayer-bèta aan voor Infinite Warfare. Deze verschijnt op 14 oktober als eerst voor PlayStation 4. Het is nog onbekend wanneer de bèta beschikbaar wordt gesteld voor andere platforms. Tevens is het niet duidelijk of het om een open of gesloten bèta gaat.

Singleplayer en PlayStation VR

Een video van de singeplayer-modus werd ook gepresenteerd tijdens het evenement. In de gameplayvideo werden verschillende types gameplay als ruimtegevechten, cinematics en traditionele actie getoond. Volgens Taylor Kurosaki, verantwoordelijk voor het verhaal in Infinite Warfare, gebeurt dit allemaal zonder laadtijden.

Aan het eind van de presentatie maakte Activision bekend dat de PlayStation VR-modus Jackal A ault gratis beschikbaar wordt gesteld voor eigenaars van de game op PlayStation 4.

De volledige presentatie is terug te zien via link. Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Speciale edities van de shooter komen met een gratis exemplaar van Modern Warfare Remastered inclusief zestien multiplayer-maps en de volledige singeplayer-campagne.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou