Sicario 2-regisseur werkt mogelijk aan Call of Duty-film | Gamer.nl

Sicario 2-regisseur werkt mogelijk aan Call of Duty-film | Gamer.nl

Sicario 2-regisseur Stefano Sollima gaat mogelijk aan de eerder aangekondigde Call of Duty-film werken.

Dit meldt Variety op hun website. Volgens hun bronnen is Stefano Sollima aan het onderhandelen met Activision Blizzard Studios om aan de Call of Duty-film te werken. Wie deze bronnen zijn is niet bekend en Activision Blizzard hebben zelf geen commentaar gegeven. Het script is volgens Variety al geschreven door Kieran Fitzgerald, die ook het script van de thriller Snowden scheef.

Over het plot van de film is nog niets bekend, maar toen Activision Blizzard Studios-president Stacey Sher haar baan aannam vertelden zij en haar co-president Nick van Dyk The Guardian over "een idee om de mega gaming-franchise om te zetten in een cinematic universe die kan concurreren met Marvel en DC". Ze willen gebruikmaken van het gevoel van verschillende Call of Duty-games maar er zullen geen bestaande plots in voorkomen. Toentertijd waren ze van plan te beginnen met filmen in 2018, wat overeenkomt met bovenstaande geruchten.

Stacey Sher heeft veel ervaring als producer. Zo werkte zij mee aan Pulp Fiction, Django Unchained en The Hateful Eight. Activision Blizzard hoopt dat ze haar oog voor talent goed toe zal pa en. Sicario 2: Soldado gaat over de drugsoorlog op de grens tu en Mexico en Noord-Amerika. De film draait vanaf 5 juli in de Nederlandse bioscopen.

Binnenkort verschijnt een andere verfilming van een grote gameserie. Volgende maand is Alicia Vikander als Lara Croft te zien in de nieuwe Tomb Raider-film. De film lijkt wel veel gemeen te hebben met de reboot uit 2013. Lara Croft heeft in de film een soortgelijk uiterlijk en pakt ook een boot naar een mysterieus eiland om meer over haar vader te weten te komen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou