'Call of Duty: Black Ops introduceert nieuwe Warzone-map'

'Call of Duty: Black Ops introduceert nieuwe Warzone-map'

Volgens bronnen van bekende Call of Duty-YouTuber TheXclusiveAce introduceert de nieuwe Call of Duty onder andere een nieuwe Warzone-map.

In zijn video, die inmiddels is

Watch on YouTube

, claimt hij beelden te hebben gezien van de aankomende game, die vermoedelijk 'Call of Duty: Black Ops' heet. De game zou 'in een goede staat' zijn en zich afspelen tijdens de Koude Oorlog.

Op het gebied van multiplayer zouden veel aspecten uit Black Ops 4 terugkeren, waaronder 150 health, onbeperkte sprints, teams van zes spelers. Ook zou de game een nieuwe variant van het Pick 10-systeem en de optie om te zwemmen bevatten. De nieuwe Warzone-map zou zich daarnaast in Rusland bevinden.

Momenteel is er officieel nog niks bekend over de nieuwe Call of Duty-game, behalve dat Activision heeft bevestigd dat deze in 2020 moet verschijnen. Volgens hardnekkige geruchten ontwikkelt Teyarch de game samen met Sledgehammer Games en gaat het om een reboot van de Black Ops-reeks. De aankondiging van de game laat waarschijnlijk nog even op zich wachten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toen ik deze leaks zag werd ik wel even blij, dit klinkt stukken beter dan modern warfare imo. Vooral blij met deze leaks: (moet nog blijken of ze waar zijn) -Standard minimap is back -Unlimited sprint -No interact doors in regular multiplayer -10 MP maps are apparently developed so far, more probably in works. Treyarch style maps -no specialists -scorestreaks will return -150 health -Create a class is ''unique'' hybrid between pick-10 and classic. No Gunsmith. Als dit allemaal waar blijkt te zijn dan heb ik wel weer wat hoop.

0
test

@JustRaine Enige negatieve aan deze leak is dat er geen Dead Silence is.

0
test

@poklaan Eens, maar meerdere games hebben geen dead silence gehad. Voetstap audio moet gewoon enorm naar beneden worden bijgesteld, want in deze game is het echt niet normaal meer

0
test

Maar, ik denk dat ze eerder Urzikstan als warzone map gaan gebruiken, die zijn ze al een tijd aan het teasen en ligt op de grens met Rusland. Misschien wordt de Black Ops map zelfs een derde?

0

Aanbevolen voor jou