Call of Duty 7 richt zich mogelijk op Vietnam en krijgt dedicated servers | Gamer.nl

Call of Duty 7 richt zich mogelijk op Vietnam en krijgt dedicated servers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de bronnen van de website moet de game in november dit jaar uitkomen en wordt het ontwikkeld door Treyarch, de studio die ook verantwoordelijk was voor Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War. De game zou zich afspelen tu en de Tweede Wereldoorlog en het heden. Mi ies zouden zich onder andere in Cuba en Zuid-Amerika afspelen en draaien om de Koude Oorlog en de Vietnamoorlog.

Zombie-modus

De website meldt dat gamers de kans krijgen om als een lid van de Special Air Service (SAS) te spelen. Spelers zouden in die rol een mi ie in de Iraanse amba ade in de jaren '80 moeten volbrengen. Daarnaast schijnt ook de populaire 'zombie-modus' terug te keren uit World at War, waarin spelers het zo lang mogelijk moeten uithouden tegen hordes zombies.

Dedicated servers

Call of Duty 7 schijnt ook weer dedicated servers te krijgen, waardoor spelers van de PC-versie hun eigen servers kunnen hosten en zo zelf de spelregels van online wedstrijden kunnen bepalen. Tot ongenoegen van veel gamers ontbrak het aan dedicated servers in Call of Duty: Modern Warfare 2.

In mei vorig jaar ging het gerucht al dat Call of Duty 7 zich af zou gaan spelen tijdens de Vietnamoorlog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou