Cadance of Hyrule-dlc aangekondigd

Cadance of Hyrule-dlc aangekondigd

Tijdens de Nintendo Direct Mini is vandaag aangekondigd dat drie dlc-pakketten in de maak zijn voor de Zelda-spin-off Cadence of Hyrule.

Met het eerste dlc-pakket worden vijf nieuwe personages toegevoegd aan de ritmitsche game: Impa, Aria, Shadow Link, Shadow Zelda en de shopkeeper Frederick.

Het tweede dlc-pakket voegt 39 nieuwe nummers toe aan de game, inclusief remixes van bestaande nummers. Deze nummers worden gemaakt door de muzikanten FamilyJules, A_Rival en Chipzel. Spelers kunnen tevens zelf kiezen welke muziek ze luisteren.

Het laatste dlc-pakket, 'Symphony of the Mask', voegt nieuwe verhalende content en levels toe aan de game. Skull Kid uit Majora's Mask is speelbaar met deze dlc, die verschillende maskers heeft die hem speciale krachten geven.

De eerste dlc is vanaf vandaag beschikbaar voor 5,99 euro, de tweede en derde pakketten worden op een later moment voor eind oktober uitbracht. Deze kosten respectievelijk 5,99 en 9,99 euro. Een Season Pass wordt ook beschikbaar voor 14,99 euro, met bonus outfits voor Link en Zelda. Voor nieuwkomers wordt op 23 oktober een complete editie van de game uitgebracht.

cadence of hyrule
cadence of hyrule

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou