Burnout Crash verschijnt in augustus | Gamer.nl

Burnout Crash verschijnt in augustus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De creative director van het spel, Richard Franke, omschrijft Burnout Crash als een "bizarre mix van pinball en spelshows". De titel was oorspronkelijk in ontwikkeling als een Wii-spel waarin spelers hun eigen content konden maken, maar werd later opnieuw opgebouwd tot een XBLA- en PSN-titel. De versie die vorige week getoond werd tijdens een speciaal evenement van EA was in vier weken opgebouwd, zo liet de baas van ontwikkelaar Criterion weten.

In Burnout Crash moeten spelers zoveel mogelijk punten verzamelen door op andere auto's in te rijden en daarmee explosies te veroorzaken. De Xbox Live Arcade-versie krijgt een speciale partymodus die gebruikmaakt van Kinect. Ook ondersteunt de game Autolog, een systeem dat ook al in Shift 2: Unleashed en Need for Speed: Hot Pursuit zat en de scores van spelers voortdurend vergelijkt met die van hun vrienden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou