Burger King verkoopt Kinect-games vanaf 19 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een aantal jaren geleden hadden Burger King en Microsoft al een vergelijkbare samenwerking, waarbij de fastfoodketen naast een value meal voor 4,99 dollar een Xbox 360-spel verkocht. Deze actie was alleen van kracht in Amerika.

Marketingmanager van Burger King Mark Kappitt zegt: "Onze eerdere samenwerking met Xbox 360 overrompelde de gamewereld enorm, dus konden we de kans natuurlijk niet laten liggen om eenzelfde actie te starten". Er is nog niets bekend over wat voor soort spellen het precies gaan worden, de vorige actie bevatte drie spellen voor Xbox Live Arcade.

Creativiteit

"Tijdens de promotie van dit jaar zullen de gasten een nog groter avontuur kunnen beleven, het zal de creativiteti van gamers en mensen die van entertainment houden nog meer doen prikkelen", zegt Kappitt. De spellen zijn vanaf 19 november verkrijgbaar bij Burger King filialen in de Verenigde Staten.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou