Bungie zoekt testers voor nieuwe game | Gamer.nl

Bungie zoekt testers voor nieuwe game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Geweldige games maken doe je niet zomaar. Vandaar dat we jullie vandaag, als community, vragen om een helpende hand te bieden, door je naam op de lijst van geïntere eerden te zetten. Het enige wat hiervoor vereist is, is een Bungie.net-account en een geldig e-mailadres. In ruil daarvoor bieden we een unieke kans om te helpen met het verbeteren van features, online-functionaliteiten en playlists, en onze toekomstige games te vormen", aldus Bungie.

"Niet iedereen zal uitgekozen worden, maar waarschijnlijk zijn er alles bij elkaar meer dan honderdduizend spelers nodig. Dus gamers, sluit je bij ons aan en dan veroveren we samen de wereld." Om hun intere e kenbaar te maken, moeten spelers bij hun Bungie.net-account het vakje 'Ik wil updates ontvangen over hoe een Bungie Beta Tester te worden' aanvinken. Wat de volgende game van Bungie gaat worden is niet bekend, enkel dat de titel wordt uitgegeven door Activision.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou