Bungie wil tegen 2025 andere franchises buiten Destiny hebben

Bungie wil tegen 2025 andere franchises buiten Destiny hebben

Het is de bedoeling dat Bungie tegen 2025 andere franchises buiten Destiny op de markt heeft gelanceerd.

Dat laat CEO Pete Parsons weten. Volgens hem is het doel om "een van de beste entertainmentbedrijven van de wereld" te worden. "We hebben een specifiek pad om Destiny te transformeren en om er voor te zorgen dat we tegen die tijd meer franchises hebben."

Dit komt niet uit de lucht vallen: vorig jaar heeft de Chinese uitgever NetEase meer dan honderd miljoen dollar in het bedrijf geïnvesteerd. Als onderdeel van die deal zou Bungie "beginnen aan het ontwikkelen van nieuwe werelden".

Hoewel er nog geen concrete details over andere games buiten Destiny zijn, gaf Parsons wel een hint. "De visie van Bungie is dat we werelden zoals Destiny hebben waar mensen vriendschappen op kunnen bouwen. We gaan nieuwe werelden introduceren waar mensen veel om zullen geven."

Destiny 2 krijgt vandaag een nieuwe uitbreiding, Shadowkeep. Ook komt vandaag een free-to-play versie beschikbaar op Steam, PlayStation 4 en Xbox One, genaamd Destiny 2: New Light.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind destiny geweldig maar vriendschappen maken is er helaas maar weinig bij. Vrij egoistische community die alleen maar op loot gefixeerd is.... Vooral op LFG sites is lekker spelen er niet bij. Alles moet snel en foutloos en anders heb je 5 boze guardians over je heen.

0
test

Ik vind de Destiny games niet slecht maar het is zo een stap terug vergeleken met Halo 3/Reach. Ze mogen nu wel weer een stap vooruit doen.

0

Aanbevolen voor jou