Bungie werkt aan meerdere nieuwe projecten

Bungie werkt aan meerdere nieuwe projecten

Bungie werkt aan meerdere nieuwe projecten. Dat laat CEO Pete Parsons weten in een interview met href="https://metro.co.uk/2020/11/27/bungies-ceo-pete-parsons-on-destiny-2-and-split-with-activision-13665243/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Metro</a>.

Volgens Parsons begon Bungie ongeveer drie jaar geleden met de ontwikkeling van verschillende 'incubaties': testprojecten voor nieuwe games die ook draaien om het 'opbouwen van teams'.

"Het is een om voordeel een succesvolle game als Destiny hebben én te werken aan incubaties hebben die veelbelovend zijn", zegt de CEO. "We zijn heel enthousiast over het voortzetten van het Destiny-universum, en omdat we zoveel talent hebben zijn deze incubaties fantastisch."

Volgens Parsons neemt Bungie nu meer werknemers aan dan ooit tevoren. Omdat de studio grotendeels thuiswerkt vanwege de pandemie, zou een kwart van de werknemers nog nooit voet hebben gezet in de studio.

Momenteel werken onder andere Halo-veteraan Jason Jones en Destiny-ontwerper M.E Chung aan nieuwe projecten. Mogelijk draagt één van de games de codenaam Matter, waarvoor in 2018 handelsmerk werd vastgelegd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou