Bungie belooft meer wapens toe te voegen aan Destiny 2: Beyond Light

Bungie belooft meer wapens toe te voegen aan Destiny 2: Beyond Light

Bungie heeft in een href="https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/49853" rel="noopener noreferrer" target="_blank">wekelijkse update</a>aangegeven dat ze van plan zijn om meer wapens aan de uitbreiding toe te voegen.

Destiny 2: Beyond Light zag eerder deze week pas daglicht en toch heeft de ontwikkelaar nu al aangegeven dat er meer wapens aan de game toegevoegd worden. De ontwikkelaar begrijpt de onvrede van de fans wat het geringe aanbod van wapens betreft en is van plan om de loot pool aan te passen.

Verder geeft Bungie in het bericht aan dat de nieuwe kracht, Stasis, veel te krachtig is in de handen van een Warlock. Bungie wil dit probleem direct aanpakken en heeft daarom de nodige veranderingen doorgevoerd. Hier lees je wat er allemaal precies is veranderd.

Destiny 2: Beyond Light is reeds verkrijgbaar op Steam, Stadia, Xbox One en PlayStation 4. Abonnees van Game Pass kunnen ook direct met de nieuwe content aan de slag. De game en de uitbreiding zijn ook naar beschikbaar op PS5 en Xbox Series X/S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou