Op de ECTS, de grootste Europese show voor computergames, zal het Russiscshe Buka Entertainment een viertal nieuwe games onthullen. Van deze spellen staan alvast een aantal screenshots online maar qua informatie is er nog niet echt veel bekend.

Battle Mages Een 3D RPG die zich afspeelt in een weids landschap met veel bomen en opvallend groen gras. Meer screenshots vind je hier. The Entente Een RTS spel dat wel wat weg heeft van Anno 1602. De interface lijkt echter verdacht veel op die van Cossacks. Meer screenshots vind je hier. Terror Hunter Een Helikopter-flightsim die wel wat weg heeft van Commanche 4 maar hier grafisch zijn meerdere in moet herkennen. Meer screenshots vind je hier. Railroad Fantasy Railroad Tycoon meets Theme Park. Een van de meest aparte tycoon-games van de laatste tijd, onder het motto: je moet iets doen om op te vallen. Wat de logica achter het spel zal zijn, is echter nog maar de vraag. Knotsgekke screenshots vind je hier.

Zo zie je maar weer, ook uit Rusland kunnen we nog een hele lading games verwachten. Of een van deze vier titels een (sub)topper zal blijken is echter zeer twijfelachtig. Maar we blijven natuurlijk volledig objectief.