Bugs gevonden in GBA en Xbox versie Lord of the Rings | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is rond deze tijd dat de eerste Lord of the Rings games uit gaan komen, waarvan er al één gereleased is. Het gaat hier om de game van Universal Interactive, uitgegeven door het in financiële problemen verkerende Vivendi. De release van het spel is goed verlopen, helaas zijn er toch wat problemen ontstaan.

Het gaat hier om gevonden bugs in de Xbox en GBA versie van de game. Bij de Xbox versie bevriest het beeld nadat er een cinamatic movie geweest is. Het probleem kan verholpen worden door een hoop gefrutsel, zoals het installeren en uninstallen van 3 games of door wat te klooien met de savegames op de harddisk.The problem in the Xbox game--which causes it to freeze after the introductory cinematic--has been isolated by Microsoft as a hardware problem that affects just 1 percent of those who play the game. A representative for Black Label Games said that technical support staff for the publisher and Microsoft are providing the game's owners with a way to work around the problem on a case-by-base basis.

Bij de GBA versie moet er ingame wat gerotzooid worden met de save optie. De bug is overigens alleen te vinden in de Amerikaanse versie van de spellen, in Europa moet de game ook voor deze platformen zelfs nog gereleased worden. Cijfers van een onderzoek onder de kopenden hebben uitgewezen dat 0.5 procent van de GBA'ers en 0.03 procent van de Xbox'ers last hebben van het probleem.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou