Budgetmodel PSP zwaarder, één luidspreker | Gamer.nl

Budgetmodel PSP zwaarder, één luidspreker | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het huidige model dat verkocht wordt, de PSP Slim & Lite 3000, weegt zo'n 186 gram. Het budgetmodel, dat de naam E-1000 meekrijgt, is met zijn 223 gram bijna veertig gram zwaarder. Het ontbreken van een tweede luidspreker maakt dat het apparaat enkel geluid in stereo af kan spelen als er een koptelefoon op wordt aangesloten.

De PSP E-1000 wordt ergens in de komende maanden uitgebracht, exclusief in Europa. Het budgetmodel kost 99,99 euro en heeft geen Wi-Fi-functionaliteiten. Op dit en de ontbrekende tweede luidspreker na is het apparaat qua specificaties nagenoeg identiek. Wel is het ontwerp veranderd; de schouderknoppen zijn op de E-1000 zwart in plaats van transparant en het model kent een matte afwerking.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou