Bruce Willis vertolkt Kane in verfilming Kane & Lynch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de producent was de Die Hard-ster erg enthousiast over het script. "Nadat Bruce Willis het gelezen had, noemde hij het één van de beste actiescripts die hij ooit had gelezen", zei hij. "En Bruce is een expert op het gebied van actiescripts omdat hij alles van de afgelopen 20 jaar heeft gelezen", aldus Askarieh.

Simon Crane, die eerder meewerkte aan films als Troy, Tomb Raider enHancock, regi eert de film. Wie de rol van Lynch op zich neemt is nogniet duidelijk. De opnames voor de film beginnen in maart 2010. De filmlocaties zijn nog niet vastgesteld, maar Askarieh denkt aan Zuid-Amerika, Europa en mi chien de Amerikaanse staat Louisiana.

Billy Bob Thornton

De geruchten dat Bruce Willis bij de verfilming betrokken zou zijn stammen al uit de zomer van 2008. Deze zijn hierbij dus bevestigd. Billy Bob Thornton werd toen genoemd als zijn mogelijke tegenspeler in de rol van de krankzinnige Lynch.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou