Vorig jaar hadden de broers Maksym en Denys Pashanin al een Kickstarter opgezet voor hun game Confederate Express. Deze werd succesvol gefinancierd. De game had inmiddels al uit moeten zijn, maar de broers hebben verschillende redenen aangedragen waarom dat niet is gebeurd.

Eerst meldden de broers dat hun bedrijf, Kilobite, een herstructurering onderging. Vervolgens zou het bedrijf overgenomen worden door een groter bedrijf en daarna zouden ze eerst hun volgende game, Knuckle Club, af willen maken. Deze willen ze dan gratis aan de gedupeerden geven. Dit spel staat wederom op Kickstarter. Ze vragen 25.000 dollar, maar vooralsnog is maar 674 dollar opgehaald.

De games maken ze vanuit een huis in Californië. Vanuit dit huis hebben ze tevens hun huisbaas opgelicht. De eerste dertig dagen huur waren door de broers betaald. Na de eerste maand verblijven ze nog steeds in de ruimte maar weigeren ze te betalen. De huisbaas heeft al gedreigd om de elektriciteit af te sluiten. De broers dreigen een aanklacht in te dienen wanneer dit gebeurt. Ze zeggen de elektriciteit nodig te hebben voor hun werk.