Box art van Halo Infinite onthuld

Box art van Halo Infinite onthuld

De box art van Halo Infinite is onthuld. Op het forum van Halo is de cover gedeeld.

Op de box art is de Master Chief te zien met op de achtergrond een landschap waar verschillende dingen te zien zijn, zoals een neergestort schip, ringen en een aantal gebouwen. Ook is de slechterik van de game in de reflectie van Master Chiefs helm te zien. Fan speculeren dat het gaat om Atriox, Hyperious of een totaal nieuw personage.

De onthulling van de box art is hieronder te bekijken. 343 Industries heeft ook verschillende achtergronden voor de cover uitgebracht die zijn hier te downloaden.

Halo Infinite komt dit najaar uit op de Xbox Series X, Xbox One en pc. Morgen wordt er tijdens de Xbox Games Showcase meer informatie over deze game onthuld

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat heb ik hier zin in! Laat die gameplay maar komen. Hopelijk heeft Microsoft ook nog wat andere pareltjes achter de hand. Denk aan een Fable, Perfect Dark, Banjo Kazooie, Alan Wake, Sunset Overdrive en een volledige nieuwe IP.

0

@Tinus Tussengas-1 perfect dark samen met fable zal fantastisch zijn

0
test

@Tinus Tussengas-1 vergeet Flightsim 2020 niet , die gaat ook op de Xbox komen , en reken maar dat spel gaat echt heel veel te weeg brengen in de game wereld .. als dit standaard gaat worden voor de toekomste games dan gaat het er goed er uit zien Er zijn al heel veel filmpjes te vinden er van .

0
test

Ook. zag ik net bij iemand die zegt dat op ze linker pols een upgrade zit voor ze armor of een weapon/shield die je kan upgraden of vervangen met anderen.

0

Aanbevolen voor jou