Borsten Dead or Alive 5 bewegen anders per outfit | Gamer.nl

Borsten Dead or Alive 5 bewegen anders per outfit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De verschillende outfits verschillen ook in hoe transparant ze zijn, meldt Niibori. Eerder dit jaar zei de producer van de game, Yosuke Hayashi, nog dat de seksfactor in Dead or Alive 5 een minder grote rol speelt, en dat vrouwen betekenisvoller worden neergezet in het spel.

Niibori liet verder weten dat ontwikkelaar Team Ninja voor DOA5 samenwerkt met het team achter de Virtua Fighter-games. Zij zouden al vanaf de beginfase van het spel bij de ontwikkeling betrokken zijn. Het Virtua Fighter-team helpt met het ontwerp en de bewegingen van de personages en met de gameplay. In DOA 5 is Akira uit Virtua Fighter speelbaar en het spel bevat waarschijnlijk nog enkele andere personages uit die serie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou