Borderlands komt naar Steamworks en krijgt weer multiplayer | Gamer.nl

Borderlands komt naar Steamworks en krijgt weer multiplayer | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Door de sluiting van GameSpy kon de multiplayermodus niet meer gespeeld worden. Nog deze zomer komt daar verandering in volgens 2K. Wie Borderlands al op Steam heeft hoeft geen stappen te ondernemen. Diegene ziet een Me age of the Day, die de overstap van GameSpy naar Steamworks voorbereidt.

Spelers die fysieke exemplaren hebben kunnen via het Steam-menu naar 'tools' onder de tab 'bibliotheek'. Hieronder staat de Borderlands Granting Tool die geïnstalleerd dient te worden. De volledige uitleg is te vinden op 2K's blog.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou