'Borderlands 3 wordt niet op deze E3 getoond' | Gamer.nl

'Borderlands 3 wordt niet op deze E3 getoond' | Gamer.nl

Borderlands 3 zou niet op aankomende E3 worden getoond. Dat zou ontwikkelaar Gearbox Software in een ruimte vol met journalisten hebben verteld.

Dit claimt Shack News. Er was eerder deze week een evenement voor de pers waar CEO Randy Pitchford dit zou hebben verteld aan journalisten. Daarbij vertelde hij dat hij verwacht dat ondanks zijn claim, er altijd nog veel mensen zullen zijn die de game toch op E3 verwachten, maar dat dit echt niet het geval is. "De ontwikkelaars bij Gearbox werken harder dan ooit om nieuwe en spannende dingen te leveren. Jullie pa ie geeft ons energie."


Het is mogelijk dat Pitchford tijdens het evenement de pers probeerde te misleiden. Hij zei dat Borderlands 3 niet op E3 aanwezig is, maar de game zou bijvoorbeeld wel tijdens een persconferentie vlak voor E3 getoond kunnen worden.

Vorige week lekte Walmart Canada een lijst met games die mogelijk op of rond E3 worden aangekondigd. Een van die games was Rage 2, een spel dat inmiddels officieel is aangekondigd. Een andere game was ook Borderlands 3, waardoor mensen hoopten dat de game op E3 aanwezig zou zijn.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou