'Boekenserie The Dark Tower krijgt nu ook game' | Gamer.nl

'Boekenserie The Dark Tower krijgt nu ook game' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game moet samen met een film- en televisieserie van de boekenserie worden uitgebracht. Volgens de anonieme bron betreft het een "zeer ambitieus gamecomponent dat meer gebruik zal maken van de elementen uit de boeken [dan de films]".

Hoewel het de bedoeling is om de eerste film in 2013 in de bioscopen uit te brengen, is het nog niet helemaal zeker dat deze ook daadwerkelijk komt. Volgens de anonieme bron is het script nog niet af en de budgetten zijn zodoende ook nog niet bekend. Filmmaatschappij Universal Pictures zou het project echter wel sterke ondersteuning bieden.

The Dark Tower, in het Nederlands vertaald als De Donkere Toren, is een serie van zeven boeken die ook door Marvel Comics als comic is uitgebracht. Het verhaal  volgt de scherpschutter Roland in een verhaal dat een mix is van verschillende genres waaronder science fantasy, horror en western. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou