Bodycount komt uit in augustus | Gamer.nl

Bodycount komt uit in augustus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De reden van het uitstel was het vertrek van Adrian Bolton, de general manager van ontwikkelstudio Codemasters Guildford. Bodycount is een actie-shooter die door veel mensen wordt gezien als een spirituele opvolger van Black, een first-person shooter van uitgever Electronic Arts voor PlayStation 2 en Xbox.

De reden dat de game gea ocieerd wordt met Black, is doordat Codemasters Stuart Black had binnengehaald voor een leidende rol in de ontwikkeling van de shooter. Stuart Black was, destijds nog werkzaam bij ontwikkelstudio Criterion Games, de producer van Black. De producer is echter in 2010 reeds opgestapt bij het Bodycount-project, naar verluidt vanwege een ruzie met Codemasters.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou