Bobby Kotick geweigerd bij Battlefield 3 op E3 | Gamer.nl

Bobby Kotick geweigerd bij Battlefield 3 op E3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De persoonlijke a istent van Kotick zou bij Electronic Arts hebben aangeklopt om een afspraak voor de CEO te regelen. De game is op de E3-beurs speelbaar achter gesloten deuren. Naar verluidt liep de a istent naar het begin van de lange rij om een afspraak te maken.

Nadat een EA-vertegenwoordiger met het management had gesproken, vertelde hij haar dat Kotick de game niet kon komen spelen. Volgens CVG's bron ging de a istent nog in discu ie, maar vertrok ze uiteindelijk met een teleurgestelde blik op haar gezicht.

Battlefield 3, dat op 28 oktober uitkomt voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360, wordt gezien als de grote concurrent van Activisions shooter Call of Duty: Modern Warfare 3. Die shooter komt uit op 8 november voor dezelfde platformen.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou