Bluepoint Games werkt aan een spel voor PlayStation 5

Bluepoint Games werkt aan een spel voor PlayStation 5

Bluepoint Games, de studio achter de PlayStation 4-versie van Shadow of the Colossus, werkt aan een game voor PlayStation 5.

Gisteren onthulde Sony dat de PlayStation 5 eind volgend jaar uitkomt. In het artikel van Wired waar diverse details werden gegeven, werd ook gemeld dat Bluepoint aan een PS5-game werkt.

Bluepoints directeur Marco Thrush meldt in het artikel: "We werken aan een grote titel op dit moment. Ik laat je de rest zelf uitvogelen." Om wat voor game het gaat is dus niet bekend, maar gezien Bluepoint vooral remakes van populaire games maakt, hopen veel gamers op internet op een remake van Demon's Souls.

In het artikel wordt overigens ook gemeld dat Electronic Arts aan een PlayStation 5-game werkt. Waarschijnlijk zijn er al diverse third party-ontwikkelaars met PS5-games bezig, aangezien er al PlayStation 5-devkits verspreid zijn.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"aangezien er al PlayStation 4-devkits verspreid zijn" .. ja dat was al 10 jaar geleden :). Maar ontopic... benieuwd naar Bluepoint. Nieuwe game of weer een heruitgave van een pareltje van de vorige generaties??

0
test

@EdwinVP D'oh!

0
test

"In het artikel wordt overigens ook gemeld dat Electronic Arts aan een PlayStation 5-game werkt." Een wilde gok, maar ik denk FIFA 2021

0

Aanbevolen voor jou