Bluepoint Games benadrukt dat het volledig onafhankelijk is

Bluepoint Games benadrukt dat het volledig onafhankelijk is

Ontwikkelaar Bluepoint Games heeft benadrukt dat de studio volledig onafhankelijk is, nadat eerder deze week een fout werd gemaakt door Sony Japan.

Toen Sony eerder deze week aankondigde Housemarque over te hebben genomen, werd er op het Twitter-account van Sony Japan per ongeluk een illustratie geplaatst met daarin het logo van Bluepoint. Daardoor speculeren gamers dat een aankoop van Bluepoint door Sony aanstaande is.

Op het Twitter-profiel van Bluepoint heeft het bedrijf diens beschrijving van een update voorzien. Daar valt nu te lezen dat het een "volledig onafhankelijke, zelf gefinancierde studio" is. 

De poging om de geruchten de kop in te drukken, heeft niet helemaal gewerkt. Sommige gamers speculeren dat het alleen maar is om de overname te verhullen totdat er een officiële aankondiging wordt gedaan.

Bluepoint Games is een ontwikkelaar uit Texas dat vooral bekend is van de remakes van Demon's Souls, Shadow of the Colossus en Uncharted: The Nathan Drake Collection. Er is dus al sprake van een langdurige samenwerking met Sony.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De nederlandse studio Nixxes (bekend van ports naar de PC) is nu ook eigendom van Sony.

0

Aanbevolen voor jou