Bloody Harvest is een gratis evenement voor Borderlands 3

Bloody Harvest is een gratis evenement voor Borderlands 3

In oktober komt er een gratis evenement genaamd Bloody Harvest naar Borderlands 3.

Dat werd aangekondigd tijdens The Borderlands Show. Het evenement moet ergens in oktober beginnen en plaatst spookachtige vijanden op de map van het spel. Door deze vijanden te doden krijgen spelers toegang tot nieuwe locaties. De dode vijanden laten ook spoken achter, waarmee spelers een debuff genaamd Terror kunnen krijgen.

Ook kan er Hecktoplasm verzameld worden om bij een winkeltje in Sanctuary 3 in te leveren. Het evenement bevat diverse nieuwe cosmetische beloningen en legendary loot.

Borderlands 3 is sinds vorige week beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Meer details over het Bloody Harvest-evenement zijn te vinden op de Borderlands-site.

Watch on YouTube
Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik ben nog steeds aan het wachten op een performance patch voor op de pc.. fps komt vaak onder de 60 en heb al meerdere settings op low-medium gezet.. en dat met een 1080TI en I9-9900K.. gaat echt nergens over ;P

0
test

@Markus88 dat is geinig. Ik haal stabiele 60fps op bijna alles ultra met mijn laptop! Gtx1070 en i7-8750H

0
test

@Millman7 oh netjes =\ ik speel op 144hz dus die drops merk je echt enorm jammer genoeg. nattehanddoek024 Ja heb de laatste drivers geïnstalleerd en heb ook al YouTube videos gechecked en forums hoe je het kan verbeteren maar zover nog geen geluk gehad.

0
test

@Markus88 hmm bij mij ook. Ik heb een I7 met GTX 1050TI en draai alles op medium met custom settings. draait gemiddeld 40-50 fps en goed speelbaar. Heb je je de recente geforce drivers? Daar zitten optimalisaties in voor BL3. Anders eventueel windows bijwerken.

0

Is dit een tijdelijk of permanente event? Ik ben sinds 11 september 2 maanden aan ‘t reizen (is uiteraard geweldig), maar ik heb echt razend veel zin om half november éindelijk te kunnen beginnen met BL3. Kan ik dit ook nog meepikken dan? Of is ‘t alleen een Halloween dingetje?

0

Aanbevolen voor jou