Bloodstained: Ritual of the Night komt naar iOS en Android

Bloodstained: Ritual of the Night komt naar iOS en Android

Bloodstained: Ritual of the Night komt "binnenkort" naar iOS en Android.

Dat hebben uitgever NetEase Games en ontwikkelaar ArtPlay aangekondigd. De game kan worden gekocht en komt in verschillende talen beschikbaar, waaronder Engels, Japans, Frans en Duits. Verder krijgt de game besturing geoptimaliseerd voor mobiele platforms en een nieuw Achievement-systeem.

Bloodstained is de spirituele opvolger van de tweedimensionale Castlevania-games. Hoofdpersoon Miriam verandert langzaam in kristal als gevolg van een vloek. Ze doorkruist een kasteel vol demonen om iemand te vinden die de vloek ongedaan kan maken. De producent van Bloodstained, Koji Igarashi, was ook de producer van de Castlevania-reeks.

Hieronder zijn de eerste screenshots van de mobiele versie te zien. Bloodstained is verder beschikbaar op Steam, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Bloodstained
Bloodstained
Bloodstained

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Of het zijn lo-res plaatjes of het spel is aardig naar beneden geschroefd. Ps4 en Switch versie zien er beide beter uit dan dit.

0
test

@Jumpman joh

0
test

@darkmanwls nou ik zou ergens verbaasd zijn als de game een veel lagere resolutie zou hebben op mobile. Het lijkt mij namelijk helemaal geen technisch zwaar spel. Ik zou eigenlijk maar een 2 tot misschien 3 tal bazen kunnen bedenken waar de tel het zwaar mee zou kunnen krijgen, maar voor de rest totaal niet. Is een redelijk normale 2D metroidvania game met mooie maar geen ultra realistische graphics. Dat de Switch een minder mooi beeld heeft dan de ps4, tot daar maar dat mobile nog minder heeft dan Switch vindt ik apart.

0

Aanbevolen voor jou