Bloodborne-alfa wordt 19 oktober afgemaakt | Gamer.nl

Bloodborne-alfa wordt 19 oktober afgemaakt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De alfa is op 19 oktober te spelen tu en 19:00 en 22:00 en bevat voor het eerst online coöp. Iedereen die eerder al is uitgenodigd voor de alfafase, zou opnieuw een mail moeten hebben gekregen met details over het laatste gedeelte van de testfase.

De alfa ging oorspronkelijk begin oktober van start en zou in totaal drie dagen speelbaar zijn, op 1, 3 en 5 oktober. Die laatste dag ging echter niet door vanwege vermoedelijk technische problemen. De volledige versie van Bloodborne verschijnt 6 februari exclusief voor PlayStation 4. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou