Blizzard verstrekt Warcraft 3-assets aan Starcraft 2-modders | Gamer.nl

Blizzard verstrekt Warcraft 3-assets aan Starcraft 2-modders | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Het gaat om modders van Starcraft 2's Public Test Realm, waar mensen hun creaties kunnen delen met de rest van de Starcraft 2-spelers. Door de a ets van Warcraft 3 kunnen modders de polygoonmodellen, geluiden en effecten uit die game gebruiken. Dit maakt bijvoorbeeld een fan-remake van Warcraft 3 in Starcraft 2 mogelijk.

Blizzard zal de a ets in de toekomst voor iedereen beschikbaar stellen. Ook komt de ontwikkelaar met een verkiezing voor de beste mods die met de a ets gemaakt worden. Spelers kunnen de Public Test Realm installeren in hun Battle.net-account onder Region/Account op installeren te klikken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou