Blizzard toont gameplay van teleporterend personage in Overwatch | Gamer.nl

Blizzard toont gameplay van teleporterend personage in Overwatch | Gamer.nl

In een nieuwe video zijn gameplaybeelden te zien van een teleporterend personage uit de team-based multiplayershooter Overwatch. Blizzard publiceerde gisteren de trailer.

Het personage, genaamd Tracer, maakt in de video gebruik van twee pistolen tegelijkertijd, kan teleporteren naar de kant waarop zij beweegt en terug in de tijd gaan om haar levensbalk en ammunitie aan te vullen. Spelers kunnen in de game ook haar sterkste vaardigheid, de Pulse Bomb, gebruiken om een heel gebied te raken.

Overwatch werd in november aangekondigd en is de eerste volledig nieuwe franchise voor Blizzard in 17 jaar. De gameplay speelt zich af in arena’s waarin spelers het tegen elkaar opnemen in teams van zes personen. Personages hebben diverse speciale krachten. De game speelt zich af in de toekomst, waarin een technologisch geavanceerde wereld in puin ligt door oorlogen. Spelers vechten het uit in futuristische locaties als een met neonlichten bezaaid Londen en een high-tech Egyptische piramide.   werden al gameplay-video's getoond van andere personages.

Overwatch verschijnt op pc en Mac, maar een vaste releasedatum ontbreekt nog. Het is wel mogelijk voor spelers om zich in te schrijven voor de gesloten beta die later dit jaar plaatsvindt. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou