Blizzard laat ervaren WoW-guilds nieuwkomers trainen | Gamer.nl

Blizzard laat ervaren WoW-guilds nieuwkomers trainen | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

Blizzard is hiervoor het Guild Mentoring Program op aan het zetten. Guilds kunnen zich hiervoor vrijwillig aanmelden om nieuwe spelers bij te staan, zodat deze gemakkelijker de end game-content van het spel kunnen bereiken. Het programma beperkt zich tot bepaalde servers en is alleen beschikbaar voor guilds die level 6 of hoger zijn.

Een mentortraject duurt vier maanden, bovendien wordt de naam van de guild gedurende die tijd aangepast. Er kan maar één guild per server optreden als mentor. Blizzard neemt de komende twee weken nog sollicitaties aan, daarna worden de guilds uitgekozen. Het traject is voor de Engelse servers Thunderhorn, Azuremyst, Lightbringer, Aggramar, Stormrage en Aszune, evenals voor enkele Duitse en Franse servers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou