Blizzard denkt na over 'de toekomst van StarCraft'

Blizzard denkt na over 'de toekomst van StarCraft'

Er komt geen nieuwe content meer voor StarCraft 2, maar Blizzard denkt wel na over de toekomst van de serie. Dat is te lezen in een nieuwehref="https://news.blizzard.com/en-us/starcraft2/23544726/starcraft-ii-update-october-15-2020"> blog</a> van de ontwikkelaar.

StarCraft 2 kwam tien jaar geleden uit, maar kreeg nog altijd nieuwe content. De laatste jaren bracht Blizzard Commanders en War Packs uit, speelbare personages en packs met cosmetische voorwerpen. Volgens de blogpost worden daar geen nieuwe dingen meer aan toegevoegd.

Het team zal nog wel nieuwe balansupdates uitbrengen als dat nodig is, en blijft de seizoenen in de game ondersteunen. Ook blijft er aandacht voor de game als e-sport.

Executive producer en vice-president van Blizzard Rob Bridenbecker geeft aan dat het team nu weer ruimte krijgt voor andere dingen. "Het goede nieuws is dat deze verandering ons ruimte geeft om na te denken over de toekomst, niet alleen rond StarCraft 2, maar voor het hele StarCraft-universum." Het is niet duidelijk of hij doelt op een mogelijk vervolg, een nieuwe game is in ieder geval nog niet aangekondigd.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gewoon Warcraft 4 en Starcraft 3.

0
test

Ik denk dat Starcraft 2 in handsight er beter aan had gedaan om 2 games uit te brengen ipv 3. Ken veel mensen die Wings of Liberty geweldig vonden maar ergens daarna afhaakte.

0

Aanbevolen voor jou