Overwatch verschijnt op 24 mei | Gamer.nl

Overwatch verschijnt op 24 mei | Gamer.nl

Blizzard heeft de eerder uitgelekte releasedatum voor Overwatch bevestigd. De multiplayershooter verschijnt op 24 mei op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Deze informatie lekte gisteren al uit via een reclame op een Amerikaanse gamewebsite. De ontwikkelaar heeft ook bevestigd dat een open bèta van 5 tot 9 mei beschikbaar wordt gesteld voor iedereen. Spelers die Overwatch reserveren krijgen twee dagen eerder toegang tot de bèta.

Naast de releasedatum en open bèta heeft Blizzard aangekondigd drie edities van de game uit te geven. Een basisversie kost 39,99 euro en bevat alle 21 helden. Voor 59,99 kunnen gebruikers de Origins-editie kopen, deze bevat een groot aantal digitale items die te gebruiken zijn in de game waaronder skins en Overwatch-voorwerpen die in andere games van Blizzard te gebruiken zijn.

Een collector’s edition wordt ook beschikbaar gesteld voor 129,99 euro. Dit pakket bevat de Origins-editie van de game, een Soldier-figuur van 28 centimeter hoog, een steelbook, artbook en soundtrack.

Overwatch is een multiplayer first-person shooter waarin spelers uit verschillende helden kunnen kiezen. Deze helden hebben elk hun eigen vechtstijl en krachten.

Overwatch
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou