We worden binnenkort overspoeld met nieuwe games van Redstorm, de maker van het orginele en populaire Rainbow Six. Ook in deze nieuwe games heb je de leiding over een team bestaande uit anti-terroristen en moet je de wereld weer wat veiliger maken met gebruik van de juiste middelen en wapens.

Naast Ghost Recon, een game gebaseerd op een compleet nieuwe engine, is Black Thorn nog een uitbreiding op de wat oudere Rogue Spear-engine.

Tacticalgames.nl nam alvast een vooruitblik op deze laatste titel en bekeek of dit een game is waar we ons alvast warm voor kunnen maken.We worden flink verwend de laatste tijd en er zitten nog een flink aantal mooie games aan te komen voor de TacticalGamer waaronder de waarschijnlijke topper Ghost Recon van Red Storm Entertainment. RSE brengt ons naast deze nieuwe ontwikkeling ook nog een ander nieuw spel, op een oude engine. Black Thorn, het derde vervolgdeel op Rogue Spear is nog steeds gebasseert op dezelfde engine, maar kan zo'n oude engine de moderne gamer nog tevreden houden?

Meer screenshots en de complete review is te vinden in te vinden op Tacticalgames.nl