Black Ops 3 maximaal 30fps op PlayStation 3 en Xbox 360 | Gamer.nl

Black Ops 3 maximaal 30fps op PlayStation 3 en Xbox 360 | Gamer.nl

De last gen-versies van Call of Duty: Black Ops 3 draaien op 30 frames per seconde (fps). Dat zegt ontwikkelaar Beenox tegenover Develop-Online. Eerdere Call of Duty-games haalden wel 60 fps op de consoles.

Op pc, PlayStation 4 en Xbox One haalt het spel wel 60 fps. Deze versies worden door ontwikkelaar Treyarch gemaakt, de last gen-versies zijn uitbesteed.

"We hebben geprobeerd om het doel [van 60 fps] te behalen, maar dat wordt moeilijk als je werkt met current gen-platforms", aldus creative director Thomas Wilson. "Het wordt eerder ongeveer 30 fps."

UItdaging
Volgens Wilson is het lastig om een balans te vinden tu en een vermakelijke Call of Duty-ervaring en goede prestaties. "De uitdaging is om het allemaal op een schijfje te pa en, voor een goede ervaring te zorgen én een hoge framerate te hebben."

Black Ops 3-uitgever Activision gaf in september al aan dat de PS3- en X360-versies van het spel geen singleplayer krijgen wegens hardwarebeperkingen. Ter compensatie bevatten deze versies een downloadcode voor de eerste Call of Duty: Black Ops.

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt 6 november op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou