Black Lives Matter-thema nu te downloaden op PS4

Black Lives Matter-thema nu te downloaden op PS4

Sony heeft een thema voor PlayStation 4 uitgebracht gebaseerd op de Black Lives Matter-beweging.

Het thema kan gratis gedownload worden via de PlayStation Store. De kleuren van het thema bestaan uit zwart en goud en tonen de geassocieerde vuist op de achtergrond.

Het is niet duidelijk of het thema ook beschikbaar komt op PlayStation 5 - die console is vanaf 19 november in de meeste delen van de wereld, waaronder Europa, beschikbaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zit zelf niet in de groep die geraakt is en vind het ook lastig te plaatsen. Aan 1 kant denk ik, terecht dat er tegen discriminatie word opgetreden. Die dingen in het nieuws kunnen echt niet (zeker niet door handhavers van de wet die je horen te beschermen). Aan de andere kant is het aanzetten tot haat, zo komt het op mij over. Protesteren tegen de blanke regering. Geen idee wat de groep wil bereiken. De boodschap is mij niet duidelijk. Als het alleen is om aan te geven dat donkere mensen hetzelfde zijn als blanke mensen dan vind ik dit te sumier. Maak het dan breder en zeg dat iedereen hetzelfde is en zo behandelt dient te worden.

0
test

@HunterSeeker Niet alleen de blanke regering hoor. Maar ben het met je eens. lastig dingetje, maar sowieso all lives matter.

0

@HunterSeeker ze protesteren niet tegen de reeering omdat deze blank is, maar omdat diezelfde regering, die toevallig overwegend blank is (alhoewel toevallig...), niets tot weinig doet tegen racisme. Sterker nog in Amerika zit een racistische president in het Witte Huis. Lijkt mij vrij weinig logisch daartegen protesteert toch? Bij deze protesten worden helemaal geen haat gezaaid, niet teveel aannemen van Facebook. Toen de regeringstroepen in Portland aankwamen begon het gedonder en toen ze weer weg waren gingen de protesten vreedzaam verder. Het geweld komt dus niet van de protesten.

0
test

@fonsrutte Kan je mij aangeven waaruit blijkt dat Trump een racist is? Het is heel makkelijk dat te zeggen, maar waar is dit op gebaseerd?

0

@fonsrutte rofl .. de meeste zwarte mensen lopen met hem weg .. een van de redenen dat die de verkiezingen gewonnen had .. en weer gaat winnen De msm liegt , bedriegt

0
test

@fonsrutte Ja en het leuke is dat Joe biden net zo racistisch is dus Amerika gaat lekker door op deze manier. sjongejonge ze gaan het volgens mij daar nooit leren. Die oude mannetjes moeten eens een keer gewoon lekker thuis blijven die zij disconnected met de realiteit.

0

@fonsrutte "Alhoewel toevallig...." Wat is dit nou weer voor een opmerking. Dus jij vind het niet normaal dat in een land waar 80-90% van de mensen die er leven blank is, dat er ook een meerderheid is van blanke mensen in de regering? "Toen de regeringstroepen in Portland aankwamen begon het gedonder en toen ze weer weg waren gingen de protesten vreedzaam verder." Dat is grappig, dus jij beweerd dat die regeringstroepen daar niet kwamen om rellen de kop in te drukken? Waarom kwamen ze dan naar Portland? Om ze te starten? Ben je echt zo naiëf? Er is zelfs een wiki die dit tegenspreekt. https://en.wikipedia.org/wiki/George_Floyd_protests_in_Portland,_Oregon

0
test

@fonsrutte Het geweld komt niet van de protesten, nog ff ga je het plunderen wat die lui doen nog goed praten ook. Doe die roze bril af, staat je niet. Op je gehele reactie kan ik alleen maar zeggen : zucht.

0
test

"We are living in a era of woke capitalism in which companies pretend to care about social justice to sell products to people who pretend to hate capitalism."

0

@StormFox nog zo’n Facebook-gekkie

0
test

@StormFox Ok boomer.

0

@StormFox helemaal mee eens. Sony zou zich als bedrijf niet met dit soort hypocrite onzin bezig moeten houden.

0

Aanbevolen voor jou