BioWare's Bazaar was internationaal gepland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een verklaring noemt BioWare 'onduidelijkheden over de internationale wetgeving omtrent de opzet' als reden dat het evenement is beperkt tot de Verenigde Staten. BioWare's Ray Muzyka geeft aan dat ze hier oprecht spijt van hebben. De komende weken zal BioWare details loslaten over alternatieve evenementen in de gebieden die nu uitgesloten zijn van de Bazaar. Hoewel de invulling van die evenementen zal verschillen, zullen soortgelijke prijzen weggeven worden.

Bioware-goodies

Eerder deze week liep de countdown-timer af op de Bioware website, waarmee de Bazaar onthuld werd. Op deze Bazaar vinden een week lang veilingen plaats waarbij bezoekers met speciale munten kunnen bieden op bijzondere BioWare-goodies. Deze munten worden verzameld in speciale uitdagingen en kunnen ingezet worden voor onder andere Alienware-laptops en speciaal samengestelde Bioware-computers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou