BioWare-oprichter belooft Mass Effect 3-fans meer duidelijkheid | Gamer.nl

BioWare-oprichter belooft Mass Effect 3-fans meer duidelijkheid | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Executive producer Casey Hudson en het team werken hard aan een aantal content-initiatieven die zullen helpen om vragen te beantwoorden en meer duidelijkheid scheppen voor zij die meer afsluiting zoeken voor hun reis", aldus Muzyka. Meer informatie hierover volgt in april.

Muzyka benadrukt dat BioWare een balans zoekt tu en het einde zoals de ontwikkelaar het bedoeld heeft en het einde waar spelers om vragen. "We zijn er druk mee bezig om de juiste balans te vinden tu en de artistieke integriteit van het oorspronkelijke verhaal en de feedback die we hebben ontvangen van fans." 

"Dit, samen met onze bestaande plannen om nieuwe Ma Effect-content en nieuwe volledige games te bieden, maakt dat je reis in het Ma Effect-universum zeker kan en zal worden voortgezet", vervolgt hij. Sinds de release van Ma Effect 3 ontving BioWare veel kritiek over het einde van de game, dusdanig dat er enkele tienduizenden dollars aan het goede doel Child's Play werd gedoneerd. Dit om de ontwikkelaar erop te attenderen dat fans graag een ander soort einde zouden zien.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou