Bioware kondigt redesign voor Anthem aan

Bioware kondigt redesign voor Anthem aan

Bioware werkt aan een redesign van hun meest recente game Anthem.

Dat heeft Casey Hudson aangekondigd in een nieuwe blogpost. Hij laat weten dat hij deze redesign verkiest boven de uitbreidingen en updates van vorig jaar.

"Het afgelopen jaar heeft het team hard gewerkt aan het verbeteren van de stabiliteit, prestaties en kwaliteit (van de game) terwijl ze drie seizoenen aan content en features hebben geleverd", aldus Hudson. "We hebben ook jullie feedback gehoord over dat Anthem een bevredigendere loot-ervaring nodig heeft, betere progressie en een end-game die meer voldoening geeft."

Hij vervolgt: "De komende maanden gaan we ons richten op de redesign van de ervaring op de lange termijn, en specifiek de core gameplay loop aanpakken met duidelijke doelen, motiverende uitdagingen en progressie met betekenisvolle beloningen, terwijl we het plezier van vliegen en vechten in een grote science-fantasy-setting behouden."

Wanneer de redesign van Anthem precies moet verschijnen, is niet bekend. Hudson laat weten dat het de studio de tijd wil geven die het nodig heeft.

Anthem

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd of deze redesign een nomanssky tafereeltje kan uitvoeren maar ben er bang voor van niet

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Denver is sinds 1876 de hoofdstad van de staat Colorado in de Verenigde Staten. Alle namen dienen met een hoofdletter te beginnen. Dit kunnen namen zijn van personen, steden of merken. Bijvoorbeeld: Saskia, Amsterdam, Nike of Denver.

0
test

@denver en?

0
test

@Millman7 het zou wel grappig zijn als ze dat voor elkaar krijgen.

0

Ik heb de game nog nooit aangeraakt en dat lijkt me dus maar beter ook. We gaan zien wat dit gaat brengen, het gaat veel tijd en geld kosten om dit product tot een daadwerkelijk product te maken. Hopelijk is dit ook een leer moment voor de developer en publisher.

0
test

@Shinjite Voor de prijs dat het nu kost is het best een geinige game. Grafisch is het top en het vliegen en knallen is best lekker voor een aantal uurtjes. Waar het vooral aan schort is de langdurige houdbaarheid. Na een uurtje of 5-10 heb je gewoon al veel gehad en ben je benieuwd naar meer variatie, en dat blijft uit.

0

Aanbevolen voor jou