BioWare biedt gedupeerde Black Ops 2-consumenten oplossing | Gamer.nl

BioWare biedt gedupeerde Black Ops 2-consumenten oplossing | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Gisteren bleek dat een aantal Amerikaanse gamers die de PC-versie van Black Ops 2 hadden gekocht, in plaats van een tweede disk om de game te installeren, een disk met Ma Effect 2 hadden ontvangen. BioWare biedt nu aan vijftig mensen die als eerste een foto van zichzelf met de betreffende disk opsturen een gratis exemplaar van Ma Effect Trilogy aan.

"Het gerucht gaat dat ongeveer duizend consumenten die Black Ops 2 voor PC hebben gekocht, verrast werden met een kopietje van Ma Effect 2", aldus een statement op het blog van BioWare. "Als jij er een van bent, dan denk je waarschijnlijk dat het een fout is, maar wij zien het graag als een voorteken, en wanneer het universum wat zegt moet je luisteren. Als het universum vindt dat je Ma Effect moet spelen, wie zijn wij dan om daar tegenin te gaan? We willen zelfs helpen!"

Alle gedupeerden kunnen Black Ops 2 alsnog spelen door de activatiecode in het hoesje van de game in te voeren op Steam. Steam kan vervolgens de installatiebestanden die op de tweede disk horen te staan downloaden, zonder dat de dvd nodig is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou