Bioshock-bundel mogelijk naar current-gen | Gamer.nl

Bioshock-bundel mogelijk naar current-gen | Gamer.nl

Een Bioshock-bundel genaamd Bioshock: The Collection heeft een leeftijdsclassificatie gekregen in Brazilië. In de beoordeling is te lezen dat de bundel uitkomt op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

Uitgever 2K Games heeft de bundel nog niet officieel aangekondigd. Bioshock: The Collection bevat de drie Bioshock-games: Bioshock, Bioshock 2 en Bioshock Infinite. De drie games verschenen niet eerder op current gen-consoles.

Veel details over de bundel zijn niet bekend, behalve dat het jaar van productie op 2016 staat. Dat zou erop wijzen dat de bundel dit jaar nog moet verschijnen. In september 2015 schreef een Zuid-Afrikaanse webwinkel al dat Bioshock: The Collection op 27 november 2015 op PS4 en Xbox One zou uitkomen. Dat bleek niet het geval te zijn.

Het is niet ongebruikelijk voor uitgevers om een bundel of remaster van oude spellen uit te brengen en zo intere e voor een eventueel vervolg te peilen. Eind 2015 gaf uitgever Take-Two al aan vaker Bioshock-games uit te willen uitbrengen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou