Biker Week van start in Grand Theft Auto Online

Biker Week van start in Grand Theft Auto Online

De Biker Week in Grand Theft Auto Online is van start gegaan. Spelers kunnen extra bonussen verdienen voor verschillende missies op motoren.

Deze week loont het om een biker te zijn in Grand Theft Auto Online. Tot 13 mei geven alle Biker Sell Missions, Clubhouse Contracts en Transform Races dubbele beloningen.

Met de Rockstar Transform Races verdienen spelers op dit moment zelfs twee keer zo veel geld en twee keer zoveel RP.

Naast de Biker Week krijgen spelers in de maand mei trouwens eenmalig 500 duizend GTA-dollars als die inloggen. Het bedrag wordt binnen zeven dagen automatisch op hun Maze Bank Account gezet.

Er zijn ook nog een aantal aanbiedingen in Arcade Master Control Terminal. Om in het thema te blijven zitten hier een aantal mooie motoren bij. Zo is er 35 procent korting op de Principe Lectro en 40 procent korting op de Nagasaki Shotaro. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een aantal mooie auto’s die spelers met korting kunnen kopen zoals de Benefactor Krieger (30 procent), Pegassi Tempesta (40 procent) en Pegassi Toros (35 procent).

GTA Online
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice! Vind de Biker Clubhouse Contracts erg leuk om te doen. Transfrom Races zijn oké, had alleen liever Stunt Races gezien met dubbele beloningen.

0

Aanbevolen voor jou