Bezoekers Gamer.nl staan negatief tegenover EA Access | Gamer.nl

Bezoekers Gamer.nl staan negatief tegenover EA Access | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

In totaal lieten 1244 mensen hun stem achter op de poll op Gamer.nl waarin gevraagd werd naar hun mening over het abonnementsmodel van EA. Via een EA Acce -abonnement krijgen mensen eerder toegang tot EA-games, krijgen ze korting op toekomstige EA-games en kunnen zij een aantal EA-games gratis spelen.

De meeste mensen lieten weten dat de service totaal niet aan hen is besteed: 36,66%. Met meer dan 28% van de stemmen lieten veel mensen weten dat zij EA Acce een slecht idee vinden. Ook liet bijna 20% weten het aanbod van EA niet intere ant te vinden.

Minder dan tien procent gaf te kennen EA Acce wel intere ant te vinden. Slechts 1,76 procent van de bezoekers hoopt dat andere uitgevers met een soortgelijk model komen. EA’s model is alleen beschikbaar op de Xbox One. Sony gaf in een verklaring nog aan dat de dienst te weinig waarde biedt voor consumenten.

Lees ook: Waarom Sony EA Acce van de hand wijst


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou