Beyond-update No Man’s Sky vanaf vandaag live

Beyond-update No Man’s Sky vanaf vandaag live

De Beyond-update voor No Man’s Sky is vanaf vandaag live, waarmee de speler onder andere de game in virtual reality kan spelen.

Verder bevat de Beyond-update een online modus waarbij de speler “een nieuwe sociale multiplayer-ervaring die spelers in het universum stimuleert om elkaar te ontmoeten en samen te spelen.”

Dit zijn niet de enige elementen die de Beyond-update met zich mee brengt, er komt bijvoorbeeld een nieuwe map, word-learning systeem, een verbeterd bouwsysteem waarbij de speler een grotere basis kan creëren met onder andere elektriciteit. Er zullen ook nieuwe wezens in voorkomen; tembare wezens, melkbare wezens en wezens waar je op kan rijden. Ook zijn er nieuwe omgevingen, NPC's, kookrecepten en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar onze ervaring met No Man’s Sky vr, lees daar hier meer over in ons artikel over aankomende PlayStation VR-games.

De update is gratis beschikbaar voor eigenaars van de game op de PlayStation 4, Xbox One of pc.

No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Net al ff een uurtje gespeeld, erg tof, in het begin wel lastig met de Moves, daarna gaat t beter. Toen ik de social-hub Nexus invloog was t gelijk een gestotter van jewelste en kon ik m'n schip niet aan de grond krijgen.. :)

0
test

hoop vanavond nog even een uurtje te spelen. net wel alvast geïnstalleerd.

0

Aanbevolen voor jou