'Beyond Good & Evil 2 moet perfect zijn' | Gamer.nl

'Beyond Good & Evil 2 moet perfect zijn' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er is al maanden onduidelijkheid over de status van het vervolg op Beyond Good & Evil. Wanneer er in het interview met Kotaku gevraagd wordt hoe het met de ontwikkeling staat, antwoordt Guillemot: "We waren en we zijn er aan bezig. Wat belangrijk is voor [Beyond Good & Evil 2] is dat het perfect moet worden. De bedoeling is dat we er iets heel bijzonders mee gaan doen, maar iedereen moet nog een beetje geduld hebben."

Beyond Good & Evil

Over het eerste deel, dat geen commercieel succes werd, zei Guillemot: "Ik moet zeggen dat de game erg gewaardeerd werd door de mensen die het gespeeld hebben, maar we hadden te weinig van die mensen rond de release van het spel. Na die tijd heeft het spel erg veel erkenning gekregen."

Eerder sprak de bedenker van de serie, Michel Ancel, al over de reden waarom Beyond Good and Evil 2 zo lang op zich laat wachten. Hij liet weten dat er maar een klein team aan werkte, om zoveel mogelijk creativiteit in het ontwikkelproces kwijt te kunnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou