Beyond Good and Evil 2 nog steeds in ontwikkeling bij Ubisoft | Gamer.nl

Beyond Good and Evil 2 nog steeds in ontwikkeling bij Ubisoft | Gamer.nl

Beyond Good & Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling bij Ubisoft. Michel Ancel deed een uitspraak hierover tijdens in een video met Tim Schafer.

De bedenker van Rayman en Beyond Good & Evil beantwoordt de vraag van Schafer over een vervolg met: “Ja, het is lastig omdat het moeilijk voor mij is om twee van dezelfde soort games te maken. Ik wil altijd weer iets anders doen.” Ancel vertelde verder dat het vervolg “geweldig” moet zijn.

Ancel was op bezoek bij Double Fine om mee te doen aan de serie Devs Play. Leden van Double Fine spelen oude games samen met de ontwikkelaars en bespreken de game. Met Psychonauts 2 in het vooruitzicht behandelt de serie games uit hetzelfde genre. Tijdens het spelen van Beyond Good & Evil vertelt Ancel over de totstandkoming van de game en de problemen met de marketing en slechte verkopen.

Beyond Good & Evil 2 is al erg lang in ontwikkeling. In 2008 werd de game voor het eerst aangekondigd via een trailer. Sindsdien zijn er geen officiële uitspraken gedaan door Ubisoft over het vervolg. De originele Beyond Good & Evil kwam in 2003 uit voor PlayStation 2, Xbox, GameCube en pc. Een HD-remake is beschikbaar op PlayStation 3 en Xbox 360. Deze laatste is speelbaar op Xbox One dankzij backwards compatibility.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou